depodepo.fr e üye olvipdepo.com a üye ol

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Yeni Konu Cevap Yaz
Sayfa:[1] 2 3 ... 5 Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: The Dark Knight | 2008 | DVDRip XviD | Türkce Altyazı | OpeD  (Okunma Sayısı 1942 defa)
« : (13 Kasım 2008, 01:39:58) »

Genel Yönetici
*

Tür : Dram / Macera / Aksiyon / Suç / Gizem / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 25 Temmuz 2008
Yönetmen : Christopher Nolan
Senaryo : Jonathan Nolan , Christopher Nolan , David S. Goyer , Bob Kane
Görüntü Yönetmeni : Wally Pfister
Müzik : Hans Zimmer
Yapım : 2008, ABD , 152 dk.

Oyuncular

Christian Bale (Bruce Wayne/Batman) , Heath Ledger (The Joker) , Gary Oldman (Lt. James Gordon) , Michael Caine (Alfred Pennyworth) , Morgan Freeman (Lucius Fox) , Maggie Gyllenhaal (Rachel Dawes) , Aaron Eckhart (Harvey Dent/Two-Face) , Aaron Eckhart (Harvey Dent/Two-Face)

Batman Başlıyor ile Batman serisine yeni bir soluk getiren ve son iki filmle yakalanan ciddiyetsiz havayı değiştirip farklı bir kahraman filmine imza atan Christopher Nolan devam filmi Kara Şövalye'nin de yönetmen koltuğunda.

Batman, Teğmen Gordon ve Savcı Harvey Dent işbirliği sayesinde Gotham sokakları suç örgütlerinden yavaş yavaş temizlenmeye başlamıştır.

Bu başarılı ortaklığın meyve vermeye başladığı sıralarda ortaya çıkan yeni suç dehası Joker'in dehşet saçmaya başlamasıyla Gotham, karmaşanın hakim olduğu eski günlerine dönme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Tekrardan şehri Joker'in yarattığı suç ve dehşet ortamından arındırmak zorunda kalan Batman, varlığının suçluların azalmasına yardımcı mı olduğu, yoksa var olduğu için mi yeni suçluların ortaya çıktığı konusunda kendisini sorgulamaya başlayacaktır.

Christian Bale'in tekrardan Batman/Bruce Wayne olarak kamera karşısına geçtiği filmde efsanevi Joker rolü Jack Nicholson'dan Ocak ayında hayatını kaybeden Heath Ledger'a devredildi. Açılışında Ledger'ın anısına yapımcılar tarafından bir de anma yazısı yayınlanacak. Ayrıca izleyiciler, destekleyen salonlarda, açılışı da dahil olmak üzere 6 sahnesi IMAX kamerasıyla çekilen filmi izleyerek IMAX deneyimini yaşayabilecekler.

..::Linkler Yenilenmistir::..

DepoDepo.FR Üye Alımı Durdurulmuştur. Bağış Sistemi İle Üye alımı yapılmaktadır..
Üye Olun veya Giriş Yapın
http://www.mediafire.com/?my5lithxvhn

DepoDepo.FR Üye Alımı Durdurulmuştur. Bağış Sistemi İle Üye alımı yapılmaktadır..
http://www.mediafire.com/?dzjyj2mmeg4

http://www.mediafire.com/?wyrktydtoam

http://www.mediafire.com/?mnoyyztbmen

http://www.mediafire.com/?ymth0rnminj

http://www.mediafire.com/?zgtz5ltntmw

http://www.mediafire.com/?y1mywmk5nnn

Rar Şifresi : DepoDepo.FR Üye Alımı Durdurulmuştur. Bağış Sistemi İle Üye alımı yapılmaktadır..
www.depodepo.fr

Uploaded MaxipoweR
DEPODEPO SUNAR
« Son Düzenleme: (20 Temmuz 2009, 21:42:25) Gönderen: yietkong » Logged
« Yanıtla #1 : (13 Kasım 2008, 01:43:27) »
Depo Araştırmacı
*

Yok artık aştı diyorum bu adam kendini ellerine sağlık hemen download başlasın... Afro
« Yanıtla #2 : (13 Kasım 2008, 01:46:29) »

dj-shark 

Emeğine SAğlık Dostum Süpersiniz Hemen İndriyorum
« Yanıtla #3 : (13 Kasım 2008, 01:47:15) »

cidohuro 

yok artık bune hız demicem artıkın alıştım sonunda:)
« Yanıtla #4 : (13 Kasım 2008, 01:53:48) »

Casper_2641 

Süper Hız Süper PAylaşım
« Yanıtla #5 : (13 Kasım 2008, 01:57:24) »
Depo Araştırmacı
*

Teşekkürler Abi eline sağlık.İşte hız diye ben buna derim Cheesy
« Yanıtla #6 : (13 Kasım 2008, 02:04:16) »
Askan ©
*

Aştın kendini Smiley Eline sağlık görüntü bu boyuta göre süper Bizzat denedim sesde süper Eline yüreğine sağlık Hızlı gidiyon çembe takan çok olur aldırış etme Smiley
« Yanıtla #7 : (13 Kasım 2008, 02:11:37) »
Eniste Online
Depo Araştırmacı
*

Ellerine emeğine sağlık Türkiyede ve dünyada tek cd'lik ilk release Cheesy
« Yanıtla #8 : (13 Kasım 2008, 02:26:12) »

Depo Araştırmacı
*

700Mb 2 saat 26 dk  affedersiniz ama millet SANSÜRLENMİŞTİR!

en az 2.18 GB gider bu filme böyle bir filme  Cry ziyan etmişsiniz resmen

Kızmayın ama biraz rip hakkında bilgiler edinin Wink

Saygılar Kolay Gelsin

Not:sadece bilgi vermek istedim
« Son Düzenleme: (13 Kasım 2008, 15:41:26) Gönderen: dvdmaniac » Logged
« Yanıtla #9 : (13 Kasım 2008, 02:33:19) »
Askan ©
*

700Mb 2 saat 26 dk  affedersiniz ama millet kıçınla güler

en az 2.18 GB gider bu filme böyle bir filme  Cry ziyan etmişsiniz resmen

Kızmayın ama biraz rip hakkında bilgiler edinin Wink

Saygılar Kolay Gelsin

Sen Nerenle istersen Gülebilirsin. Filmin 700mblığı türkiye gibi net sahibi olan bi yerde çok rahat şekilde tutulmakta. bu birincisi
filmin ripi 2 saat kadar sürdü  2,2 gblığı ve bluray ripide eklenecek. 1,5 gblığıda mevcut.  sitede
İstediğini indirebilirsin. Biz türkiyede yaşadığımız için şuanda bu standartta rip tercihi çok yüksek filmin çok uzun olduğunun bende çok iy ifarkındayım ama bu tip rip şuanda yok ve türkiye standartlarına göre 700mblık rip çokta tutulmakta arşiv için bırak 2,2 gblığı 4gblık bluray bekle ozaman daha mantıklı
« Yanıtla #10 : (13 Kasım 2008, 02:35:32) »

Depo Araştırmacı
*

Yok sadece bilgi amacı ile dedim 700mb yaparken çözünürlüğü ufak tutarsanız daha iyi olur 640 çözünürlük mesela 720-304 genellikle en az 2cdliklerde tercih edilir Wink
« Yanıtla #11 : (13 Kasım 2008, 02:38:13) »
Depo Araştırmacı
*
...:::BEN ÖLDÜGÜMDE ÖLECEKSİN SENDE:::...

valla süpersin söze gerek yok her şey ortada
« Yanıtla #12 : (13 Kasım 2008, 02:41:20) »
Askan ©
*

Yok sadece bilgi amacı ile dedim 700mb yaparken çözünürlüğü ufak tutarsanız daha iyi olur 640 çözünürlük mesela 720-304 genellikle en az 2cdliklerde tercih edilir Wink

OpeD riplerinin genelde  çözünürlüğü 720 ve 704 olarak yapılmakta. bakarsan anlarsın zaten. 2 cdlık yapılmış baktım az önce ama 626 yapılmış çok tuaf bi kesim ben genelde 720 kesiyorum şuanda ripte bi sorun göremedim gayette iyi görünüyor
« Yanıtla #13 : (13 Kasım 2008, 02:46:52) »
zaza55 Offline
Depo Araştırmacı
*
ŞAMPİYON SİVAS SPOR

The Dark Knight DVDRip XviD-DoNE
ripi vardı dedım bumu ama  relase  bilgisini görünce  helal olsun dedım
teşekkürler
« Yanıtla #14 : (13 Kasım 2008, 03:05:11) »

Genel Yönetici
*

Bu Bomba Daha Patlatalım mı Türkce Altyazısı Bitmistir.. İyi Seyirler Herkese.. Dünyada Bir İlkti Ve Sorunsuzca Cok Sükür Alnımızın Akıyla Cıktık Smiley
Sayfa:[1] 2 3 ... 5 Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer: